Докъдето погледът ти стига...
Там небето е до черно синьо...
Там морето впримчва се в краката ти...
Там е хубаво и ласкаво...
Там и дъх едва, едва поемаш...
Там неистово редиш поеми...
Там се рее вятър във косите ти...
Там сърцето не застива...
Там откриваш цветя пясъчни...
Там за гушата си хванат...
И дишай, дишай, дишай...
© Мариола Томова Всички права запазени