Вдъхнови ме... да ти бъда име
и вятър да съм, ала не посока,
вдъхнови ме... във ръцете си вземи ме -
и нека стане ниското високо...!
Сила да ти бъда, не и власт,
избор, да, но никога контрол,
вдъхнови ме, не за миг и не за час...
и лудост ще е нашият живот.
Ще бъде като приказка красива,
любов - е, ще си бъде доста близко,
обичай ме, не докато си жива,
а докато щастлива аз те искам.
© Тони Колев Всички права запазени
и лудост ще е нашият живот."- това ми е любимата част!!