Забравете за мен.
Мен вече ме няма.
Ограбиха сърцето ми,
разбиха душата ми...
Нищо не остана...
Загубих се в потока думи,
загубих се в този шеметен бяг
на всеки да угодя,
а той да ми подлага крак...
Не ме търсете!
Бях мила и добра,
ала вече ме няма!
© Стефка Всички права запазени