Защо това ми причини,
се питат моите очи,
защо това нарани,
което обичаше допреди?
Бързо ме захвърли и потърси другаде любов,
но не видя колко рани остави
след себе си без зов.
Но ти такъв си бил,
просто влюбено е било моето сърце,
чак сега разбирам
колко лъгана съм била, че обичана съм.
Ти такъв ще си останеш -
както беше допреди,
аз пораснах и не вярвам вече във мечти,
сега искам само да спре да боли
от това, че бях наивна
и повярвах, че има любов...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени