Всяка вечер те гледам
как в сън се унасяш...
как затваряш очите
и изплуват мечтите...
Толкова е прекрасно
да заспиваш до мене...
... това, ако е сън да не свършва...
... Как го желая от сърце...
Обичам те, разбери,
в сърцето си ми ти.
Душата ми копнее,
сърцето ми гори.
© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени