Само вечер си със мене,
свикнах трудно, но успях,
идваш късно да ме вземеш,
и споделяме любовен грях.
Вечерната любов е сладка,
наградата за чакания зов,
мъчно ми е, че е толкоз кратка,
но така е със вечерната любов.
Чакам, чакам вечерта,
чакам я изпълнена с мечти,
идваш мили на мига,
щом навънка се стъмни.
Вечерно щастие си ти за мене,
истинско във този мой живот,
сбъдната мечта съм аз за тебе,
и за тебе съм вечерната любов.
© Сиска Георгиева Всички права запазени