Хей... Видя ли го?
Ееей там -
Koсът си е хванал
червей.
Да, да!
Черната птичка
с оранжевия нос
сега вечеря. :)
Така го тръска гладно
и го свива на кравайчета,
къса го на малки парчета
и го поглъща жадно...
Та, кажи ми най-сетне:
- Ти, Косът ли си
или Червеят?
© Зорница Аламанчева Всички права запазени