Газ… петрол… ракети,
злато и… дърва!
Лозунги… памфлети -
в ядрена страна!
Пролет… лято… зима
мозъчна храна.
С руската доктрина -
водка и война!
Враг - съсед - Атака!
И безброй съдби!
Кървав - нов диктатор
в руските земи!
Слава! Дълг! Победа!
На каква цена:
Костите - в съседа -
и безчет тела!
Юри
Йовев
Ноември
2022 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Благодаря ви, момичета!
Приятна седмица! 😊👍❤️