Годините минават с дъх на есен,
но пролетта я чакаме с копнеж,
животът ни отдавна не е лесен
и всяко чувство е нов водовъртеж.
Крилатите мечти лазурносини
омайват ни с неземна красота
и любовта дошла ще ни отмине
като сянка в омагьосана гора.
И вечно влюбени ще си останем
сред вълните на бурята любов,
но да мечтаем няма да престанем
щом чуваме кристалния и зов.
© Аластор Всички права запазени