Миг от вечността,
очите ти допрени в моите,
изгарящи в ръцете на любовта.
Трудно ли ще бъде да
останем завинаги така ?
Влюбени в миг от вечността.
Времето променя ни,
тръгва си любовта,
а мигът с теб ще остане
само като миг от вечността.
Произведението е участник в конкурса:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »