Щом така си решила,
за мен не е проблем
да те виждам веднъж на година.
Ще потърся закрила
в някой лъскав харем -
под полата на руса бамбина.
Ще си лягам до нея
и ще искам - с масаж
да промива в мен болки и рани.
И така ще успея,
в този лош наш тираж,
да забравя за нашите драми.
По веднъж на година
ще споделям неща
с теб за моите ловни… успехи.
Ти ще хвалиш мнозина
нови мъжки сърца
под бижута и маркови дрехи.
Всяка пролет - април
аз ще бъда готов
за Жената - която с мен скъса.
А ти ще правиш със стил
пак онази любов,
всеки път от която възкръсвам!
Юри
Йовев
Юни
2023 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Стойчо, на знаех за юбилея. Честито на всички! 👍