14.04.2012 г., 10:54 ч.

Великден 

  Поезия
385 0 1

Великден

 

Христос Возкресе,

той радост в сърцата ни донесе,

нека произнесем молитва за уважение,

повече обич и смирение,

вярата да не го напуска,

за да може контрола над живота си да не изпуска,

Бог ни дава за нашите грехове изцеление,

дано всеки от нас преоткрие своето духовно спасение,

да го спохожда по-често любовно умиление!!!

 

Весел празник на всички!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??