Великден
Той е празник свещен
и благословен,
да ни носи радост
и да осветлява всяка младост,
да ни дарява с опрощение,
на всеки благословение,
да чуеш от ближния си нежен зов,
за любов всеки да е готов!
© Пламена Сомова Всички права запазени