Когато бях докрай сломена,
дойде при мене войн велик,
пребродил цялата Вселена –
направи "моят ден" честит!
Сега трепти с любов сърцето,
намерило и пристан, и покой,
и свое вечно място под небето,
и рай в житейският застой!
Без него аз не мога и да дишам,
живота ми в копнежи все кипи,
поглеждам със сърцето, виждам:
как свел до мен е всичките звезди!
ЛЪЧИСТА
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени