Венера среща Юпитер в мъглявината
поглеждат се за малко и продължават пътя на въртене
не могат да се слеят във едно, но се привличат
и някога пак ще имат среща за минута време
Две планети ни напомнят за душите
искащи се и не можещи да се решат
да срещнат погледа на другия и устните
страхът да си отхвърлен надделява над умът...
© Борислав тодоров Всички права запазени