Усмивката е малка стюардеса.
Денят е самолет, а те къде са?
Различните ми чувства, разлюляни,
пораснали до смях или от рани.
Върви край тях и носи им утеха,
със слънчеви лъчи, наместо дреха.
Усмивка – малка слънчева принцеса
дойде на гости и не само днес е
при мен, а всеки ден в зори ме учи
да бъда не цунами, весел ручей.
© Милена Френкева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Ще откриете, че животът все още си заслужава, ако просто се усмихнете »