Когато ти си тръгна,
аз нямах сили да те спра.
Сега когато пак се върна,
нямам сили да простя.
Не мога вечно да прощавам
и да изгарям бавно като свещ,
а ти спокойно пак да ме оставиш,
като ненужна в шкафа вещ.
© Вера Камбурова Всички права запазени
Поздрав!!!