Не съм ти първата любов.
Не съм последна.
Дойдох за малко - много издържах.
Получих досие
със гриф "неверна",
а любовта към тебе - етикета "грях".
Не съм ти утрешния ден.
Не бях и вчера.
Живота ти пресякох на шега.
Ти своето щастие
със мен намери,
а моето заключи във тъга.
Не съм единствена.
Не съм незаменима.
Пред мен е имало, ще има и след мене.
Но зная, че за теб
ще съм незабравима,
защото съм в сърцето ти. Вградена.
© Мая Попова Всички права запазени