25.09.2010 г., 21:46 ч.

Вход в нощта 

  Поезия
711 0 0

Влизам в нощен бар.

Kачвам се по тесни стълби.

Сядам и започвам да се веселя,

докато нощта преминава неусетно.

Поръчвам си цитронада с капка свежест,

а после кòла с висок коефициент.

Отпочинал съм си вече,

мога да се изправя

и да започна да танцувам ''Ча-ча-ча''.

Дансингът е препълнен,

а аз се движа бавно като кавалер

и вдигам тост за всички дами.

Поръчвам десерт за моя сметка.

Вечерта замина си

и зави във отсрещна посока.

Аз не ще забравя тази вечер,

нито Дъжда,

ръмящ в Сърцето ми.

 

25.09.2010г.

 

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??