Видения
Толкова години в търсене...
Открих съкровища и приказни неща.
Видях и слепота, объркване,
но...
запазих си виденията на нощта.
И още пазя ги ревниво,
в сърцето ми са настанени,
не в ума...
Няма да предам сънуваното,
с вяра продължавам да вървя!
2003 г.
© Любомира Любенова Всички права запазени
Поздравления!!