Две черни деца
играят
на брега на Бяло море.
На ръба на света
мечтаят,
разбиват вълните с нозе.
Две бели деца
играят
на брега на Черно море.
Те нямат мечти,
блуждаят...
В тишина се чувстват добре.
Две двойки деца
учат
живота на пъстрота.
Не мога да обясня
случката.
Видях дъга.
© Валентин Йорданов Всички права запазени