17.04.2013 г., 19:52 ч.

Виж ме! 

  Поезия » Любовна
1034 0 0

Виж ме, като вода те заливам,
оставям гръдта ти без дъх,
а после слаба, като капка се стичам -
отронил си от мене пак.

Виж ме,
като вълна в теб се разбивам,
сърцето ти спирам за миг.
С изпита сила от теб си отивам,
скривам се в море от страх.

Морска пяна съм - нежно те обгръщам,
а знам, че след теб ще се стопя...
Вода съм чиста, влюбена в суша.
Обичал ли си някога така?

© Никога Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??