30.06.2005 г., 18:33 ч.

Виждаш ли ... това е грях 

  Поезия
929 0 1

Виждаш ли...
и мрака ни се смее,
че потънали сме
в тоя Ад..
Смее се...
На мен - мръсницата,
влязла без покана
в твоя свят..
Смее се...
На теб - неверника,
забравил
и семейство,
и деца,
в ръцете ми намиращ
винаги страстта.
Виждаш ли..
Такава е нещастницата -
любовта,
обсебила и моята
и твоята душа..
Превръща миналото ни
във прах,
а сърцата ни -
във шепа грях..

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??