Аз пиша. Как да не пиша?
Аз говоря. Че как да мълча?
Но записвам всичко
във моето тайно дневниче,
което никой в този свят,
не ще да прочете – дори и ти.
Блокира го.
Отново сложи своята черта,
с която отряза
още една част от душата ми.
Но аз говоря,
че как да мълча,
когато тази болка във мене крещи,
когато любовта в сърцето ми,
иска да бъде чута…
Аз не само говоря,
но и викам наистово,
но и безгласно в душата си.
И този вик,
като камбана в главата ми бумти:
Защо те няма, моя любов?
Защо те няма?
Къде си ти?