Вали дъждът,
на кръстопът
сама -
навън безвремие.
Черен път,
черен вълк
съм аз
в безтебие...
Вървя, вървя
с полудуша
без подслон,
кървя, кървя
в дъжда
без любов.
Скитам,
губя се,
не мисля,
втурвам се
към пътеки
непознати,
да те намеря
и призная
вината си.
© Богдана Маринова Всички права запазени