10.09.2007 г., 9:12 ч.

Винаги 

  Поезия
499 0 0
Цял живот тъгувам,
измамници сънувам.
Като тебе, знай, красиви,
с думи най-лъжливи,
с лица нежни, изтъкани,
сърца празни и души обрани.
Цял живот ги аз обичах,
на лъжкиня заприличах.
Любех и разлюбвах,
гордостта си погубвах,
дори невинните с презрение
наранявах и винаги сама оставах.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??