Една звезда нарекох с твойто име
и тя ми свети във нощта,
когато ти не си до мен.
Една мечта нарекох с твойто име
и тя ме топли като слънце
всеки ден...
Една съдба нарекох с твойто име
и пред нея и пред тебе аз се вричам,
че винаги ще те обичам...
© Пламен Константинов Всички права запазени