Толкова пъти съм трила сълзите,
виновно капещи от твойте очи,
галила съм ти нежно косите
и редом с теб съм плакала дори.
Толкова пъти ръка ти подавах,
в трудни моменти до теб съм била
и вечер толкова пъти оставах -
да не бъдеш сам през нощта.
Толкова пъти посоката ти показвах,
но все грешния път си избираш
и, каквото и правилно да ти казвах,
ти все по-грешно го разбираш.
Но винаги бих ти помогнала - знай го,
на теб никога не бих ти отказала,
защото винаги съм те обичала тайно
и като приятелка вече съм го доказала!
© Ели Всички права запазени
Прекрасен стих.
Поздравления.