Надявайки се, че поетите в сайта имат чувство за хумор им написах този шарж.
Удавих се от капка алкохол.
Летейки по любовната пързалка.
Болеше ме от градусите бол.
Засмукал поетичната близалка.
Прегърна ме девойка здраво.
Усетих костите ми да пращят.
Къдриците ѝ пееха ми "Браво"
от болка чувствата крещят.
Погледнах устните ѝ сочни.
Винарка мъничка пълзи.
Очите ѝ са касиси оточни.
Блестят от щастие сълзи.
С прекрасен ум на Авицена,
Стоя, аз гол съм дебидюс.
Камбани чаши, чудна сцена.
Творба на Гоя, мъжки бюст.
Прелитат лястовици полудели,
от човките им капе винен сок.
Ръцете ми от мачкане са загорели.
извивам ръченица на подскок.
Творя аз одата прекрасна
до мен застанал е Бодлер.
От обичта смирено гасна.
След поетичен гроздобер.
© Гедеон Всички права запазени