ВИНО(ВЕН)
Ръката ти налива вино
в мойта чаша.
Пълни… догоре я пълни…
и да прелее!
Така запълваш моята душа
все с тая наша
и странна, и чаровна връзка...
все със нея!
Наливаш ми деня
догоре със усмивки,
а нощите ми цели
с теб са пълни.
И както виното
с горчилката е пивко,
така и ти вкуса ми
към живота преобърна!
© Теменужка Маринова Всички права запазени