Виртуална любов -
сега пък това.
Отново съдбата
си прави шега.
Не беше шега,
просто се влюбих
и ума си
нейде загубих.
Вятъра гоних,
не можех да спра.
За щастие плащах
висока цена.
Виртуална любов -
сега пък това.
Какво ли ме чака
пак на шега?!
© Лилия Нейкова Всички права запазени