Преди година… близо две,
поканих еднократно
едно… съмнително моме
до Бали и обратно.
То бе страхотно! - С очила!
Изглеждаше коректно.
Високо - с гъвкава снага,
отвсякъде перфектно.
На възраст бе като за мен -
по-младо с петилетка.
Прибрах го от един харем.
Излизаше на сметка.
Но в Бали аз не знам защо
момето даде заден:
Не скърцахме в едно легло.
Почувствах се ограбен!
Не щеше даже - да върви
до мене край морето.
До късно в бара… да стои
на чаша… Амарето!
Две седмици се мъчих аз
с инатата девойка.
Опитвах даже с райски газ
да стане моя бройка.
Накрая вдигнах бял байрак:
оставих я да страда!
Пък аз - в съседния бардак
с една девица млада
си сбъднах детската мечта:
любов да правя в Бали!
Накрай света - една жена
в леглото да ме хвали!
Девицата бе от Ташкент -
етническа рускиня.
Харесваше - цигари Кент
и сладко от смокиня.
Изкарах с нея два-три дни.
Зарязах наш’та Ганка,
без мен на острова да спи
в копринена пижамка.
Но, предпоследният ни ден
на този райски остров
врачанката си легна с мен
без никакви въпроси.
Тя бе… изкусна в любовта
и взе да ме “тормози”.
Показа ми - безброй неща:
калъпи, стойки, пози!
Тя даже с мен - навръщане
високо над океана
след близо час прегръщане
за сламката се хвана!
Измъчи ме, но с малко труд
се справих със момето.
Така аз станах член на клуб:
”Високо във небето”!
Юри
Йовев
Август
2023 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени