5.04.2022 г., 13:58 ч.

Витае дух... 

  Поезия » Любовна
329 1 5

Да бе дете. С очи искрящи.
Да светна в теб. С душа любяща.

 

Да беше цвят. И пролет чиста.
Да блеснеш в свят. С красиви мисли.

 

А ти си тук. Из тази къща.
Витае дух. И ме обгръща.

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??