Ммм...Ванилия?!?
Вкус на заснежена планина.
А това?
Ооо...Шоколад?!?
Как се топи в устата
Като падащ водопад!
Супер, Ягода!
Вкусна като младостта.
Я да видим сега...
Това е... Праскова!?!
Вкусна е , ммм... дааа!!!
А това бялото какво е?
Сметана разбира се!
Напомня за зимата
А ухае на пролетта.
Как става това?
А сега....А???
Ама сладоледа свърши!
Не се мръщи!
Нов си купи!
© Валентина Всички права запазени