Появи се в моя живот,
подари ми своята любов.
Страстта ме влудява,
тялото ти ме пленява.
Изваян като манекен,
искай единствено мен.
В погледа ти се разбира,
че една мисъл те убива.
Искаш ме още сега -
да се любим във нощта!
И на леглото бясно ме хвърляш,
дрехите свои из стаята захвърляш.
Цялото ми тяло целуваш,
на мислите ми тази нощ робуваш.
С ръка ме галиш,
страстите в мене палиш -
с език докосваш моето тяло,
скоро ще бъдем едно цяло.
С целувка запушваш моя вик,
породен от екстаз в този миг.
Дрехите мои си разкъсал отдавна,
тялото мое като луд грабна.
Бързаш да обуздаеш страстта
преди края на нощта.
Да се насладим на тази искра,
породена диво от любовта!
© Лиляна Иванова Всички права запазени
Поздрав!