Влюбен /преработено/
Каква е таз неземна сила,
която дойде между нас,
нима в косата ти от свила,
се крие твойта женска власт?!
И в синевата на очите
аз нашата любов видях.
О, ти ми влезе във гърдите,
аз щом за пръв път те видях!
Ти щом погледнеш срамежливо
и чуя твоя нежен глас,
сърцето ми така се свива,
че бих изпаднал във несвяст!
За пръв път истински обичам
и търся смисъл във това,
на нашата любов се вричам
и съм пред теб на колена!
29.07.2015г. Драгойново
© Христо Славов Всички права запазени