Поглеждам нощем към звездите.
Така потапям се в мечтите.
Мечти, които ме карат да полудея.
От любов за тебе да копнея.
Копнеж за очите ти красиви.
Очите, които гледат ме щастливи.
Щастието в мене мощно блика.
Възбуда тялото ми гъделичка.
Жената, която наричам аз любов.
Жена, която ще обичам аз до гроб.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени