23.07.2015 г., 23:34 ч.

Влюбен съм 

  Поезия » Любовна
471 0 0

Влюбен съм

О, аз се влюбих драматично...
Обичам те, о,  ангел мой!
 Теб Господ те изпрати  лично...
Нещата ми вървят във строй!

За мен  си ти  неповторима!
И аз те търся  всеки миг.
Изпъди моята душевна Зима
и аз съм истински щастлив!
  1951 г. Първомай




© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??