2.09.2012 г., 16:31 ч.

Влюбена 

  Поезия » Любовна
1007 0 3

Светът великолепен е във моите очи.

Небето свежо кани ме във свойта бездна.

А как прекрасни са и лунните лъчи,

които озаряват нощем равнината звездна!

 

И всички хора аз обикнах на Земята.

И всички искам да направя аз щастливи.

И чувствам се от всички най-богата.

И тръгвам смело аз по пътищата примамливи.

 

Със вятъра аз тичам във гората.

Със птиците в небето аз се рея.

Ах, таз любов направи ме богата.

Накара ме за всичко да се смея.

© Цветелина Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??