11.12.2012 г., 18:45 ч.

Влюбена душа 

  Поезия » Любовна
635 0 0

Как светът по чудо се променя,

щом влюбена душа си ти,

не знаеш как ще те изненада,

в твоето сърце ще се внедри.

 

И сякаш друг в мига заставаш 

пред света голям и тих,

с една искра приканваща, гореща,

да те води все след нея.

 

Ти ще я последваш някъде натам,

по пътя скрит зад сняг и белота,

танцувайки ще откривате и любовта,

с розови цветя, букет от тайнствени слова.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??