Влюбени сме птици
и летим в синхрон...
Грее във очите
светъл хоризонт.
С облаци се гоним,
вятър ни шепти.
Слънчев смях се рони
в сродните души...
Времето е спряло
земния си ход.
Аз и ти сме цяло -
влюбен хоризонт...
© Вилдан Сефер Всички права запазени