Влюбих се и се загубих
в нежните песни на вятъра.
Влюбих и се загубих
в градината от пролетни сърца.
Влюбих се и се загубих
в блестящи капчици роса.
Влюбих и се загубих
във водопад от усмивки.
Влюбих се и се загубих
в дъга от целувки.
Влюбих се...
© Силвия Йорданова Всички права запазени