Надникна във душата ми -
пречупих се.
Усмихна се в очите ми -
обикнах те.
Със топъл глас ми каза
сладки думи.
Развързаха се мислите
и литнаха.
Уплаши се.
Остави ме с мечтите ми.
Замлъкна.
Как да спирам да те търся?
Издигна зид,
за да не те достигна.
Изчезна.
Аз пред него съм завързана.
© Павлина Гатева Всички права запазени
страшно ми хареса...твоето влюбване...