Аз искам само ти да си до мен!
Не искам нищо друго за награда!
За мен ще бъде празник всеки ден!
Прекрасна си! И толкова си млада!
Очите търсят твоите очи,
сърцето ми за тебе само бие
и в нощите сред хиляди звезди
то търси нейде тебе да открие.
В съня ми идваш като нежен стих,
на сутринта си тръгваш мълчаливо.
Във тебе аз мечтите си открих,
а твоята любов е тъй красива!
Не ме оставяй и бъди със мен!
Щастлив съм, че си тук, и че те има!
Аз пак съм млад и пак съм окрилен
защото ти си моята любима!
07.02.2019 г.
© Георги Иванов Всички права запазени