Чувствам общия ритъм
събудих се
жив съм
живея
лъч светъл – надежда изгря
хóра, аз ви обичам
обичам
обичам
и чакам от ваша страна
като гръм
като тътен
като мощна градушка
го отми, изличи – заблестя
и видяхме
колко -
малко
нищожно
мизерно
прашинка
ни държеше в плен на страха
© Зоя Христова Всички права запазени