Светлина,
вятър,
цветове,
въздух,
дъжд,
сняг,
пролет,
лято,
есен,
зима,
човечност,
топлина,
внимание
не си ми дал от години.
Аз не ти давам живот
в живота ти.
Намери сърцето си
в нечии очи.
Щастлив лети.
Не показвай забрава в незабравимите мигове.
Живота е един.
Сърцето бие само веднъж.
Очите се затварят завинаги,
само веднъж.
Няма любов от теб за мен.
А при мен я има,
вечно в моите светли дни и
романтичните ми нощи.
Красиво ме гали,
сърцебиенето ми
от обич.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени