11.03.2011 г., 19:53 ч.

Внуци 

  Поезия
466 0 1

ВНУЦИ

 

Внуци си има баба добричка,

дор четирима - момци, момичка.

 

Колко ли песни им е изпяла,

в нощи не лесни над съня бдяла.

 

Приказки чудни вечер редила,

в уроци трудни на помощ била.

 

Сега големи те са далече,

техни проблеми не знае вече.

 

Добро им желае, тъй ги обича,

живот и здраве все им нарича.

 

Успехи, радост, труд и сполука,

все мисли с жалост що не са тука.

 

Иска да знае, че са щастливи

и хич нехае за дни мъгливи.

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??