9.11.2008 г., 13:31 ч.

Водата продължава... 

  Поезия
592 0 3
 

Водата продължава да тече,

животът спира...

 

Надеждата не бива да умре!

Ала изстива вече,

като труп неканен

в глухата пустиня...

...

Водата продължава да тече...

 

 

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??