13.08.2009 г., 19:42 ч.

Водно конче 

  Поезия » За деца
2232 0 24

Над реката водно конче

спуска се и се издига,

като шарено балонче.

Да лети не му ли стига?

 

Ако мога да го хвана,

щом така му се спортува,

поясче ще му надяна,

та да може и да плува.

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??