Водопад
Водата пада нежна и прозрачна,
забързана към камения бряг.
Реката спира се за нови сили
в копнежа си за следващ водопад.
А слънцето усмихва се с магия
на пръските, отишли към брега.
В проблясъка на водната стихия
лъчите отразяват към света.
© Михаил Михайлов Всички права запазени